Wicked Blood (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hannah is een intelligente tiener die opgroeit in een gewelddadige, criminele familie. Vuurwapens en drugshandel...
Wicked Blood

Wicked Blood

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 28 min

Hannah is een intelligente tiener die opgroeit in een gewelddadige, criminele familie. Vuurwapens en drugshandel maken van jongs af aan deel uit van haar leven. Haar ouders hebben het criminele bestaan niet overleefd. Hannah woont met haar oudere zus Amber bij haar oom Donny, die drugs produceert voor oom Frank. Frank leidt het illegale familiebedrijf met harde hand, geholpen door zijn psychopathische broer Bobby. Hannah wil niets met de duistere familiezaken te maken hebben, maar wordt steeds vaker door Frank gedwongen om te werken als drugskoerier. Wanneer Amber verliefd wordt op de leider van een rivaliserende motorbende, breekt de hel los. Hannah moet haar zus zien te beschermen tegen zowel de woedende Frank als wraakzuchtige motorbendeleden. Ze bedenkt een gewaagd plan om zichzelf, Amber en Donny te bevrijden uit de klauwen van oom Frank. Ondanks haar jonge leeftijd speelt ze doortrapt alle partijen tegen elkaar uit. Maar ze kan zich geen enkele misstap veroorloven...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wicked Blood aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Verrassende film over een dappere , intelligente meid die helaas over een familie beschikt die uitermate tot werkelijk alles in staat is.Als je weet dat dit soort mensen nog de enigen zijn die je hebt , dan doe je haast niets anders dan op eieren lopen en moet je jezelf tot een bepaald niveau gaan tillen , in een metamorfose treden als het ware om deze mensen aan te kunnen . Moed , actie , intrige's , en een stuk maffia in beeld , doch ook zachtaardige karakters . Ieder personage weet hier perfect zijn of haar stuk te brengen en de film neemt een abrupte wending naar het einde toe.Dat hier maar drie sterren voor gegeven werd vind ik maar vreemd , maar gelukkig verschillen smaken , ik zou hem aanraden voor de actie liefhebber die ook graag een vleugje romantiek en drama erbij wil hebben.Een negen !

Reviews

Coen en Nelly
Leuke film over een jong meisje, die haar leipe familie te slim af probeert te zijn. Deze film snorden we op bij de actiefilms, maar de film is meer een thriller. Keiharde actie komt er niet in voor, daar houden we ook niet zo van. Erg mooi in beeld gebracht en erg goed geacteerd door heel de cast. Ook leuk om Sean Bean weer eens te zien. Een negen is voor ons iets te hoog, maar een mooie zeven is ook niet verkeerd!
loading