Calvary (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Calvary wordt James, een goedaardige priester, met de dood bedreigd en krijgt een week de tijd om de zaken weer op orde...
Calvary

Calvary

Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 36 min

In Calvary wordt James, een goedaardige priester, met de dood bedreigd en krijgt een week de tijd om de zaken weer op orde te stellen. Hoewel hij de gemeenschap en zijn gevoelige dochter moed in blijft spreken, begint hij zich af te vragen of hij zelf wel moedig genoeg is voor zijn eigen kruistocht. De rol van James wordt op fenomenale wijze vertolkt door Brendan Gleeson in dit donkere verhaal over moord en moraal.

Biecht Mysterie Moord Kerkbrand Hedendaags Ierland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Gerard
Wow, dat is nog eens een mooie film. Veel lagen en onderlinge verbanden. Beetje giswerk hier en daar om de spanning er in te houden. Mooie beelden en een imponerend stukje acteerwerk van de hoofdrolspeler. Zelden zo`n geloofwaardige pastoor gezien. Mooi einde ook en daar verklap ik niets mee want wat ik mooi vind, vind jij misschien vreselijk. LOL

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Coen en Nelly
Wow, ja, ook wij vonden dit een hele sterke film... Nog niet eens zo spannend ofzo, maar er wordt echt verschrikkelijk goed geacteerd. Je wordt als kijker meegezogen en het verhaal gaat onder je huid zitten kriebelen. Zeker wel een aanrader die we waarderen met een welverdiende acht! Hoofdrolspeler verdient een oscar volgens ons!
Louis
mooie film
loading