De Ondeugende Kerstlijst (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De twee jonge elfen Winter en Sneeuwvlokje vinden het moeilijk om zich aan de regels te houden. Als het...
De Ondeugende Kerstlijst

De Ondeugende Kerstlijst

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 44 min

De twee jonge elfen Winter en Sneeuwvlokje vinden het moeilijk om zich aan de regels te houden. Als het even kan gaan ze stiekem spelen. De elfen en het opstandige rendier Sparkle komen op de `Deugnietenlijst´ terecht als ze de officiële Noordpoolkerstboom kapot maken. Voor straf moeten ze vervelende karweitjes doen zoals ramen zemen en badkamers schoonmaken. Op de een of andere manier lukt het ze altijd om nog meer rotzooi achter te laten dan er al was. Als ze de opdracht krijgen om in de keuken te werken, krijgen ze het zelfs voor elkaar om de hele Noordpool, inclusief de Kerstman, een voedselvergiftiging te bezorgen. Er zijn nog maar een paar uur te gaan en zij zijn de enigen die Kerstmis kunnen redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Ondeugende Kerstlijst aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading