Dorsvloer Vol Confetti (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dorsvloer vol Confetti vertelt het verhaal van de jonge Katelijne die opgroeit in een boerengezin in...
Dorsvloer Vol Confetti

Dorsvloer Vol Confetti

Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 30 min

Dorsvloer vol Confetti vertelt het verhaal van de jonge Katelijne die opgroeit in een boerengezin in Zeeland. Uitverkoren zijn, dat is het belangrijkste levensdoel in het streng-gelovige milieu van Katelijne. Maar voor haar zijn lezen en verhalen nog veel belangrijker. Zet ze daarmee haar 'genadetijd' op het spel?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dorsvloer Vol Confetti aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Rommie
een leuke film was niet echt spannend maar je krijgt nu wel een beetje een indruk hoe mensen met zo`n geloof denken en doen. De jeugd vond het wel leuk vond hem voor de volwassenen niet spectaculair. Heb het boek niet gelezen dus....
Gerard
Tja, een boek verfilmen valt niet mee. Een Nederlands boek verfilmen door Nederlanders is nog moeilijker.
Als je het boek gelezen hebt dan zou ik als ik jou was de film niet gaan zien. Heb je het boek niet gelezen dan zou ik als ik jou was de film ook niet gaan zien maar het boek gaan lezen.
loading