Christmas Oranges (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 9-jarige Rose is bij haar geboorte te vondeling gelegd en kwam terecht in het weeshuis Greenwoods. Ze groeide...
Christmas Oranges

Christmas Oranges

Familie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 36 min

De 9-jarige Rose is bij haar geboorte te vondeling gelegd en kwam terecht in het weeshuis Greenwoods. Ze groeide er jaren gelukkig op in een hechte familie, totdat ze door een grote tragedie, vlak voor kerst, wordt overgeplaatst naar een ander, minder prettig, weeshuis. De strenge directeur daar, de heer Crampton, zorgt ervoor dat alle kinderen worden gestraft wanneer één van hen zijn regels overtreedt, maar hij is vooral wreed voor Rose. Op een dag krijgt Rose het verhaal te horen dat de broer van de directeur een sinaasappel cadeau doet als kerstgeschenk aan ieder kind in het tehuis. Op kerstochtend, wanneer alle kinderen uitkijken naar hun zoete cadeau, krijgt Rose weer straf van Crampton en lijkt de zoete traktatie aan haar voorbij te gaan. Maar Kerstmis is een tijd van wonderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Christmas Oranges aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading