Perfect Sisters (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sandra en haar zusje Beth hebben het moeilijk thuis met hun drankzuchtige moeder. Met de komst van haar nieuwe...
Perfect Sisters

Perfect Sisters

Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 37 min

Sandra en haar zusje Beth hebben het moeilijk thuis met hun drankzuchtige moeder. Met de komst van haar nieuwe vriendje wordt de situatie erger. Niet alleen heeft hij losse handjes, hij probeert zich ook te vergrijpen aan Sandra en Beth. De zusjes vragen zich af of ze niet beter af zijn zonder hun moeder. Samen met twee klasgenoten bedenken ze een plan om hun moeder te vermoorden en het geld van de verzekering op te strijken. Maar een moord plannen is iets anders dan een moord plegen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Perfect Sisters aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Drama film,met een randje humor eraan. Dat maakt het wel verlichtend om naar te kijken. Maar in het begin beetje storend. Voor de rest film. Met een waar gebeurd verhaal

Reviews

Anoniem
Wat een kinderachtige en waardeloze film, eigenlijk niet eens 1 ster waard! Zeer beroerd geacteerd door de hoofdrolspeelsters.
Anoniem
Echt een hele mooie en goede film!! Ik vind het 5 sterren waard.
loading