Dragons of Camelot (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het koninkrijk Camelot komt na de dood van Koning Arthur onder het bewind van Arthurs zus, de meedogenloze...
Dragons of Camelot

Dragons of Camelot

Avontuur Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 17 min

Het koninkrijk Camelot komt na de dood van Koning Arthur onder het bewind van Arthurs zus, de meedogenloze tovenares Morgan Le Fay. Met duistere magie bezweert ze drie draken, waarmee ze de jacht op de overgebleven ridders van de Ronde Tafel opent. De dappere ridder Sir Galahad gaat op zoek naar zijn vader, Sir Lancelot, die al jaren in ballingschap leeft. Samen met de resterende ridders gaan ze op zoek naar de tovenares en haar draken om deze te verslaan en te strijden voor de vrijheid van Lady Guinevere en Merlin. Een epische reis begint.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dragons of Camelot aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Dit is het welbekende verhaal van koning Arthur. Maar toch anders. In het boekverhaal hadden Guinevere nooit een echte relatie en was ze loyaal aan koning Arthur. Hier is het anders. Waarom moesten ze dit toch veranderen. Een beetje een twist a la. Maar gewoon veranderen is jammer. Verder vind ik de acteerprestaties van Galahad maar magertjes.
loading