As Above, So Below (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Onder Parijs liggen kilometerslange gangenstelsels die als eeuwige rustplaats dienen voor talloze zielen. Een...
As Above, So Below

As Above, So Below

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 29 min

Onder Parijs liggen kilometerslange gangenstelsels die als eeuwige rustplaats dienen voor talloze zielen. Een team van ontdekkingsreizigers waagt een poging om een weg te vinden in het onbekende doolhof van botten. Zij ontdekken dat een duister geheim onder deze stad van de doden ligt verborgen. Het is een beklemmende en angstaanjagende tocht waarbij iedereen wordt achtervolgd door persoonlijke demonen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om As Above, So Below aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
schitterende horror/ thriller , maar inderdaad zoals uit andere reviews blijkt een hele aparte film. Geen bloedbad of geesten die voortdurend rondspoken , enkele schrikmomenten en geen minuutje verveling omwille van de toch wel aparte verhaallijn. Schitterend acteerwerk doet je geloven aanwezig te zijn en ontsnappen hieraan wil je absoluut ! Zelf was ik benieuwd omwille van de omschrijving en onderstaande reviews , anders zou ik hem niet hebben bekeken daar ik geen echte horrorfan ben maar deze was toch wel van klasse .
Op zoek gaan naar de waarheid en belanden in een hel,de hoofdrolspeelster is zo goed als gek door nog maar gewoon te willen blijven onderzoeken ipv weg te rennen zoals ik dat zou gedaan hebben. Het betreft vastberadenheid om te achterhalen wat eeuwige geheimen juist waren en waarom , waar ze te vinden en vooral waar ze niet te vinden .
Naarmate de film verder gaat is de spanning te mijden.Heel aparte film waar ik helaas niet veel over zeggen kan , daar dit natuurlijk de clue van het verhaal wegneemt en men deze film misschien niet meer wil zien .
Het heeft te maken met geheimen die ontrafeld dienen te worden en vergelijkbaar met de Egyptenaren hun piramides. Knap werk , een dikke negen van mij !

Reviews

Coen en Nelly
De zoveelste film, die gefilmd wordt met een 'hand-held' camera. Wij houden hier helemaal niet van, omdat het meestal geen toevoeging is op de film en het onrustig wordt.
Deze film is echter de uitzondering op de regel! Wat een goede prent is dit! Zeer geloofwaardig ge-acteerd, zeer spannend en een heel origineel verhaal over de catacomben onder Parijs. Special effects zijn goed neergezeten verzorgd. We verklappen verder niets, maar zeker een aanrader! Een acht+++!
Sharif
Deze film verdient wel meer dan drie sterren! Ik vind het meer een thriller dan een horror. Ontzettend goed in elkaar gedraaid. Zo zie je maar weer dat Parijs niet alleen boven de grond boeiend kan zijn. Er zitten aardig wat schrikmomenten maar geen ranzige stukken gelukkig. En....De steen der wijzen...Hij bestaat echt! Topfilm!
Nicole
Deze film is zeker geen doorsnede horror/thriller, door zijn apartheid is het een geslaagde film die je toch blijft boeien tot op het laatst toe. De visual en special effecten zijn goed en spannend in beeld gebracht. Doordat de film zich afspeelt in de Catacomben onder Parijs geeft dit al een hele creepy sfeer waardoor je haren overeind gaan staan, de set is donker en kil. De demonen (zo noem ik zo maar even) zien er erg echt uit, dus niet wat je normaal gewend bent bij horrorfilms. Wel kwam de film wat traag op gang. De cast deed het ook prima en overtuigend. Een mysterieuze film met een goed doordachte verhaallijn. Wel denk ik dat deze film niet voor iedereen weggelegd is, je moet er van houden. Ondanks ik deze film in de eerste minuten wat tegen vond vallen, ben ik gedurende de film toch blij verast! Geen topper maar zeker de waardering van drie sterren waard!
loading