Real Humans 2.10 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De rechtbank zal beslissen over de toekomst van Florentine. Mimi wordt opgeroepen om te getuigen, maar Mimi wordt...
Real Humans 2.10

Real Humans 2.10

Series Drama Sciencefiction
Taal: Zweeds Jaar: 2013 Duur: 59 min

De rechtbank zal beslissen over de toekomst van Florentine. Mimi wordt opgeroepen om te getuigen, maar Mimi wordt nog steeds geplaagd door het virus. En alsof dat de situatie nog niet complex genoeg maakt, duikt er in de rechtbank, compleet onverwacht, iemand op uit haar verleden. Kevin en een groep jongeren uit de 'Echte Mensen'-beweging gaan naar het HUB Battle land om daar alle hubots te vernietigingen. Maar Rick, nog steeds met z'n wapen op zak, zal er alles aan doen om dat te voorkomen. Bea doet ondertussen beroep op de hulp van Roger in haar zoektocht naar de code.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Real Humans 2.10 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading