Real Humans 2.07 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Florentine heeft een baby ontvoerd en weigert het kind terug te geven, tot spijt van Douglas. Rick is...
Real Humans 2.07

Real Humans 2.07

Series Drama Sciencefiction
Taal: Zweeds Jaar: 2013 Duur: 59 min

Florentine heeft een baby ontvoerd en weigert het kind terug te geven, tot spijt van Douglas. Rick is gevaarlijker dan ooit, met z'n echte vuurwapen op zak. Hij deinst voor niemand terug, al zeker niet voor de echte mensen. Jonas start Davids kloon op en probeert via de kloon de beruchte code te pakken te krijgen. Daarvoor moet hij beroep doen op Bea, die natuurlijk haar eigen plannen heeft met de code. Om Inger te helpen installeert Mimi een taalprogramma van een obscure website, maar dat programma bevat meer dan alleen de taal die ze nodig had. En dan is er nog Gordon die inbreekt bij Florentine.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Real Humans 2.07 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading