Jingle All the Way 2 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee wanhopige vaders nemen het tegen elkaar op om hun kind het beste kerstfeest ooit te geven. De levendige...
Jingle All the Way 2

Jingle All the Way 2

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 30 min

Twee wanhopige vaders nemen het tegen elkaar op om hun kind het beste kerstfeest ooit te geven. De levendige en vrolijke Larry heeft moeite met het vinden van het perfecte cadeau voor zijn 8 jarige dochter, Noël. Het meest populaire speelgoed, The Harrison Bear, is namelijk helemaal uitverkocht. Noëls stiefvader wil dit zo houden zodat hij degene kan zijn die haar wens in vervulling brengt.

Komische avonturen Kerstsfeer Hartverwarmend Familiebanden Kerstdecoraties Moderne tijd Amerikaans stadje

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Sander
Hele leuke film over een meisje waarvan haar ouders gescheiden zijn. Vader heeft niet veel, en wilt zich congcureren met de vriend van zijn exvrouw die werkelijk alles heeft en super rijk is! Dit word een fiasco waardoor de film erg grappig is.....een verhaal wat gaat over de vader dochter band met een super happy end

Deze film komt ook voor in:

loading