Other Plans (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Other Plans is een eigentijdse variant op het sprookje van Assepoester. Claire Combs heeft op haar veertiende een plan...
Other Plans

Other Plans

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 24 min

Other Plans is een eigentijdse variant op het sprookje van Assepoester. Claire Combs heeft op haar veertiende een plan uitgestippeld om in haar hele leven in alles de absolute top te bereiken. Aan dat plan heeft ze sindsdien altijd vastgehouden, en met succes. Tot nu heeft ze maar één mijlpaal nog niet bereikt: de man met wie ze zal trouwen, heeft ze nog steeds niet ontmoet. Maar dan heeft het lot een verrassing voor haar in petto: op een dag ziet ze Nathan, de charmante klusjesman van haar gebouw, bij vergissing aan voor de directeur van de uitgeverij die haar bedrijf net als klant heeft binnengehaald. Zo wordt Claire verliefd op een man die helemaal niet in haar plannen past. Zal ze doen wat haar verstand haar ingeeft of volgt ze toch haar hart naar de man van haar dromen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Other Plans aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading