Precocious and brief life of Sabina Rivas (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het romantische drama THE PRECOCIOUS AND BRIEF LIFE OF SABINA RIVAS vertelt het verhaal...
Precocious and brief life of Sabina Rivas

Precocious and brief life of Sabina Rivas

Drama Romantiek Avontuur
Taal: Spaans Jaar: 2012 Duur: 1 u 50 min

Het romantische drama THE PRECOCIOUS AND BRIEF LIFE OF SABINA RIVAS vertelt het verhaal van de jonge geliefde Sabina en Jovany. Ze ontmoeten elkaar toevallig op de grens van Mexico en Guatemala. Sabina droomt ervan om zangeres te worden in Amerika en Jovany wil lid worden van de bende 'La Mara Salvatrucha. De twee komen in aanraking met de meest ongure omstandigheden. Winnaar van 3 Ariel Awards. Gebaseerd op het boek La Mara van topauteur Rafael Ramirez Heredia.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Precocious and brief life of Sabina Rivas aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Zeer aangrijpend verhaal!Prachtige verfilming van de novel 'la Mara ' ,maar niet zomaar een verzonnen verhaal.Erg veel gelijkenissen met de werkelijke harde wereld in Mexico.Sabina Rivas is nog ontzettend jong van lichaam , maar in geest is zij reeds een intelligente jonge vrouw met dromen die zij waar wenst te maken ,net zoals iedereen moet ze daar wel voor knokken , maar de manier waarop is hartverscheurend. Met haar geliefde is het aantrekken en afstoten,misschien om in ' stilte te lijden ' ,zonder iemand erin mee te trekken. Schitterende acteerprestatie's en mooie locatie's,deze film verdient wel meer dan drie sterren en is een aanrader voor actie-en drama liefhebbers,een dikke tien van mij!
loading