Begin Again (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Begin Again is een feelgood komedie van scenarist en regisseur John Carney. De film vertelt het verhaal van Dan (Mark...
Begin Again

Begin Again

Komedie Drama Muziek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 40 min

Begin Again is een feelgood komedie van scenarist en regisseur John Carney. De film vertelt het verhaal van Dan (Mark Ruffalo) die ten einde raad is na zijn ontslag van zijn functie als top muziek producent. Wanneer hij Gretta (Keira Knightley) hoort zingen op een East Village podium, raakt hij geďnspireerd. De getalenteerde Britse singer-songwriter maakt eveneens een moeilijke periode door. Samen sluiten ze de handen ineen om muziek te maken en wagen zich aan een nieuw begin.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Begin Again aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Hannelore
Geweldig leuke feelgood movie, hoofrolspelers top!!! Lekkere muziek, beetje drama, humor en leuk gefilmd. ECHTE AANRADER DUS

Reviews

Gerard
Leuke film. Niks meer en niks minder. Amerikaanse setting. Achteroverleunen en mee dromen voor een relaxed avondje. Kan er echt niet meer over schrijven dan dit. Kijken dus als je iets rustgevends wilt zien. Recensie moet vijftig woorden zijn. Dus vandaar deze laatste nietszeggende woorden om dat te kunnen bereiken.
loading