The Purge: Anarchy (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eens per jaar vindt 'The Purge' plaats: een nacht waarin geen wetten of regels gelden. We maken...
The Purge: Anarchy

The Purge: Anarchy

Actie Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 39 min

Eens per jaar vindt 'The Purge' plaats: een nacht waarin geen wetten of regels gelden. We maken kennis met een stad waar niemand een werkend beveiligingssysteem heeft. Een jong koppel is op de desbetreffende avond onderweg naar huis, wanneer het tweetal te kampen krijgt met autopech. De zon begint te dalen en ze besluiten hun auto te verlaten. Wanneer ze de stadsgrenzen naderen komt er echter een gemaskerde motorbende achter hen aan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Purge: Anarchy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Inderdaad een geweldig en geslaagde tweede film van The Purge. Ben het helemaal eens met de review van Alexander. Dit keer weet de Regisseur wel een beter uitgewerkte film neer te zetten. Ook de cast is goed en zet een overtuigende personage neer. De film kijkt lekker weg en de spanning blijft er perfect in. Ook de verassende wendingen in het verhaal maakt het kijken nog boeiender. Beslist een hele goede thriller/actie film en zeker een aanrader om te kijken. De film heeft wel veel meer in petto qua inhoud en is beter uitgewerkt als de omschrijving je laat denken. Ik vond hem Top!

Reviews

Joyce
Een bloederig vervolg op het eerste deel van The Purge. Het verhaal zou stiekem best wel wat meer uitgediept kunnen worden, maar desondanks had ik geen spijt van mijn aankoop. Het is een originele horrorfilm die absoluut vrouwenproef is, hiermee bedoel ik, zo heftig is de horror niet namelijk. Maar het is wel een spannende film, fijn voor op een donkere zaterdagavond.
Alexander
'The Purge : Anarchy' is een Amerikaans-Franse coproductie geregisseerd door James DeMonaco. Deze filmmaker maakte in 2013 reeds 'The Purge', maar deze creatie was niet zo geweldig. Dit maal is het deze cineast echter wel gelukt om een degelijk product af te leveren. Deze meeslepende thriller over een fascistische maatschappij waarin er door de rijke en verworden machthebbers ieder jaar een hypocriete massamoord (verbloemend omschreven als 'een zuivering') wordt georganiseerd, is spannend van bij het begin. Het verhaal is interessant en verontrustend. Het acteerwerk is tamelijk overtuigend. Alles wordt vrij verzorgd in beeld gebracht. Het tempo zit goed. Deze prent is beslist leuk om eens te zien.
loading