Flikken Maastricht 3.01 - Eeuwige Trouw (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een Amsterdamse wordt, na een avondje stappen in Maastricht met haar vriendinnen, dood in...
Flikken Maastricht 3.01 - Eeuwige Trouw

Flikken Maastricht 3.01 - Eeuwige Trouw

Series Drama Misdaad Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 50 min

Een Amsterdamse wordt, na een avondje stappen in Maastricht met haar vriendinnen, dood in de Maas gevonden. Geen van de vriendinnen heeft een idee wat er met haar gebeurd is. Wolfs en Eva gaan de gangen van de vrouw na. De enige aanwijzing lijkt een kort contact dat ze met een man op een terras op het Vrijthof had, waarna de man vlug verdween. Wolfs en Eva ontdekken wie de man is. Maar waarom schrok hij van het slachtoffer als hij haar niet kende? Wolfs wil met Frank gaan praten over wat er tussen hem en Eva gebeurd is. Maar dat gesprek gaat heel anders dan hij verwacht. En Marion wacht een onaangename verrassing als haar man haar op het werk bezoekt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Flikken Maastricht 3.01 - Eeuwige Trouw aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading