Rémi Gaillard, WTF! (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rémi Gaillard staat garant voor de beste online grappen. Al ruim 10 jaar maakt hij 'whatever': hyper...
Rémi Gaillard, WTF!

Rémi Gaillard, WTF!

Komedie
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 18 min

Rémi Gaillard staat garant voor de beste online grappen. Al ruim 10 jaar maakt hij 'whatever': hyper sketches, verborgen camera's en trucs waardoor hij ongekend populair is geworden. Maar voor Rémi is de realiteit veel somberder. Op zijn 38ste is hij nog steeds afhankelijk van een uitkering en woont hij nog altijd in zijn piepkleine appartement. Hij stapt in het huwelijksbootje met zijn vriendin. Zijn schoonvader helpt hem aan een baan en hij verhuist naar een huisje in de stadsrand. Rémi is begonnen aan een nieuw, normaal leven. Doodsaai dus. Maar het duurt niet lang voordat hij compleet losbreekt uit dit druilerige bestaan grappiger, gekker, dwazer en extremer toeslaat dan ooit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rémi Gaillard, WTF! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading