Boyhood (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. BOYHOOD werd gefilmd over een periode van 12 jaar met dezelfde acteurs, en vangt tot in verbazingwekkend detail de jeugd...
Boyhood

Boyhood

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 39 min

BOYHOOD werd gefilmd over een periode van 12 jaar met dezelfde acteurs, en vangt tot in verbazingwekkend detail de jeugd van Mason. In een ontroerend coming-of-age verhaal zien we Mason voor onze ogen opgroeien van jongen tot man. We volgen ook zijn zus Samantha en hun gescheiden ouders. Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Boyhood aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Deze film stond al heel lang op mijn lijsjte en hij was het wachten waard. Uiteraard door de filmperiode van twaalf jaar, waardoor je mensen écht ziet veranderen zoals dat in real live ook gaat, maar ook omdat het een film is over het leven en over relaties en verwachtingen en dromen. ik las in recensies hiervoor dat mensen de film tegen vonden vallen omdat er zo weinig in gebeurd, maar dat vond ik juist de kracht.. dat het over de gewone zaken des levens gaat, zoals wij die ook allemaal kennen, met goede en slechte tijden en je sterke en zwakke kanten. Ik vond het een prachtige film.

Reviews

Jaimy
In deze film gebeurt niets. Deze film is ontzettend gehyped omdat het filmen van een opgroeiende jongen over 12 jaar uniek is. Maar het vreemde is dat we in de film enkel de nasleep van gebeurtenissen zien, nooit de gebeurtenis zelf. BV: Je ziet hem als zijn vriendin het al uit heeft gemaakt, niet het moment zelf. De jongen groeit op tot een introverte passieve muurbloem en zijn zusje is ook geen interessant persoon. Het voelt alsof de regisseur zich verplicht voelde de film zo lang te laten duren, het sleept en het sleept, duurt veel te lang.
Gerard
Leuke film. Maarrrrrrrrrrrrrrrr het is de manier waarop de film gemaakt is die bewondering afdwingt.
De film zelf is te veel gehypet. Verwachtingen dus te hoog. Het verhaal is mager al blijf je wel kijken. Prestatie op zich om 12 jaar lang steeds weer iedereen bij elkaar te krijgen om de film af te maken. Maar als dit verhaal er niet achter zat? Dan had ik hem niet hoeven zien.
loading