The Damned (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens een heftige storm verliest David de controle over zijn jeep en raakt van de weg. De ploeg, Jill, David en zijn...
The Damned

The Damned

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 24 min

Tijdens een heftige storm verliest David de controle over zijn jeep en raakt van de weg. De ploeg, Jill, David en zijn verloofde Lauren kunnen slechts schuilen in een vervallen landhuis in de buurt. De oude eigenaar aarzelt, maar laat het doorweekte clubje dan toch binnen. Als ze ontdekken dat de grijsaard een jong meisje opgesloten heeft in de kelder, zijn ze vastbesloten haar te bevrijden. Of heeft de man een goede reden om haar achter slot en grendel te houden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Damned aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Goede film is dit. Kijkwijzerindicatie is 12 jaar en ouder, maar wat ons betreft zou dit 16 jaar en ouder moeten zijn. Nachtmerrie materiaal. Ontzettend goed geacteerd, zeker van het kleine meisje. Weer eens wat nieuws en echt behoorlijk spannend. Ja, wij houden hier wel van en waarderen de film met een welverdiende acht.
loading