In Fear (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Verdwaald in een doolhof van landweggetjes met enkel hun voertuig als bescherming, worden Tom en Lucy geterroriseerd door...
In Fear

In Fear

Horror Mysterie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 22 min

Verdwaald in een doolhof van landweggetjes met enkel hun voertuig als bescherming, worden Tom en Lucy geterroriseerd door een onzichtbare kwelgeest die hun grootste angsten uitbuit. Uiteindelijk beseffen ze dat ze het kwaad binnengelaten hebben. Het zit reeds in hun wagen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om In Fear aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Hele goede Engelse horror film. Een paar personages dragen de film. Zeer goed en geloofwaardig geacteerd. Er zitten behoorlijke enge momenten in. Het geheel is ook mooi in elkaar gezet. De film ademt de hele tijd een creepy sfeer uit en de spanning wordt hoog opgevoerd. Knap gedaan en we waarderen deze film met een acht.
loading