Rampage 2: Capital Punishment (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Drie jaar na de verwoestende ravage in een kleine stadje, zijn de autoriteiten nog steeds hevig op...
Rampage 2: Capital Punishment

Rampage 2: Capital Punishment

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 29 min

Drie jaar na de verwoestende ravage in een kleine stadje, zijn de autoriteiten nog steeds hevig op zoek naar de schutter, Bill Williamson. Online verspreid hij via videoclips zijn radicale kijk op de wereld en vindt hij hiervoor steeds meer aanhangers. Wanneer Bill besluit dat het tijd is voor een nieuwe aanslag neemt hij uitgerust met automatische wapens een lokaal tv-station over. Samen met een groep gijzelaars houdt hij zich schuil in de kelder van het tv-station met als doel het aanrichten van een bloedbad. Dat dit echter pas het begin is van Bill zijn sluwe plan is voor de politie slechts gissen. Eén ding is echter duidelijk, Bill is bereid om te doden, en om te sterven, om zijn plan te voltooien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rampage 2: Capital Punishment aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading