Kundo: Age of the Rampant (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Korea 1859: Het land wordt geregeerd door hebzuchtige politici, terwijl de bevolking kampt met ernstige...
Kundo: Age of the Rampant

Kundo: Age of the Rampant

Actie Drama
Taal: Koreaans Jaar: 2014 Duur: 2 u 12 min

Korea 1859: Het land wordt geregeerd door hebzuchtige politici, terwijl de bevolking kampt met ernstige hongersnood. Een groep vechters genaamd 'Kundo' komt in opstand tegen de machthebbers om de bevolking te beschermen en te voorzien van voedsel. Onder de gewone bevolking is ook de straatarme slager Dolmuchi. Uit pure noodzaak sluit hij een deal met de rijke en gewetenloze Joo-yon om een jonge vrouw te vermoorden. Wanneer Dolmuchi de opdracht echter niet uitvoert wordt zijn hele gezin vermoord door de meedogenloze Joo-yon. Kampend met extreme schuldgevoelens besluit Dolmuchi om zich aan te sluiten bij 'Kundo' en wordt hij in de groep opgenomen als de strijder 'Dolchi'. Als lid van 'Kundo' wilt Dolchi de bevolking beschermen tegen Joo-yon, terwijl hij tegelijkertijd zelf uit is op zoete wraak.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kundo: Age of the Rampant aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading