We Are the Freaks (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jack wil ontsnappen aan zijn saaie baantje bij een bank en schrijver worden. Hij wacht totdat hij een beurs...
We Are the Freaks

We Are the Freaks

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 12 min

Jack wil ontsnappen aan zijn saaie baantje bij een bank en schrijver worden. Hij wacht totdat hij een beurs krijgt om naar de universiteit te kunnen gaan. Parsons is een sukkel met een ongezonde seksuele fixatie voor Margaret Thatcher. Kakker Chunks heeft een luizenleventje en teert op de zak van zijn gescheiden ouders.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om We Are the Freaks aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
Het lijkt er verdacht veel op, dat regisseur Justin Edgar door middel van deze creatie een soort ophefmakende cultfilm probeerde te maken. Deze poging is volgens mij echter compleet mislukt. Deze Engelse productie is, niettegenstaande de eerder korte speelduur, saai en langdradig. Eigenlijk is er amper een verhaal. Nergens wordt het interessant, meeslepend, spannend, grappig, choquerend, grensverleggend of wat dan ook. Deze ontgoochelende prent is absoluut geen aanrader.
loading