Krampus: The Christmas Devil (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Special agent Jeremy Duffin leidt een duister leven vol herinneringen aan zijn verleden. Hij werd als...
Krampus: The Christmas Devil

Krampus: The Christmas Devil

Horror Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 20 min

Special agent Jeremy Duffin leidt een duister leven vol herinneringen aan zijn verleden. Hij werd als kind ontvoerd en in een wak van een bevroren meer gegooid. Daar werd hij voor dood achtergelaten. Jeremy herkent een patroon in de verdwijning en dood van kinderen die op dezelfde manier eindigen als hij had kunnen eindigen. Hij begint een persoonlijke zoektocht naar de man die de rust in het normaal zo rustige stadje Pennsylvania verstoort. Wat Jeremy niet weet, is dat de man waar hij naar op zoek is, eigenlijk een schepsel is: de Duivel van Kerstmis, Krampus. Hij is begonnen aan zijn laatste taak voor Kerst: het vinden van zijn laatste slachtoffer, Jeremy's dochter Rebecca. Met de hulp van het hoofd van zijn afdeling lukt het Jeremy om de ontvoerder te lokaliseren, maar dit resulteert in de dood van twee collega-agenten. Kan Jeremy zijn familie beschermen tegen de Duivel van Kerstmis, Krampus?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Krampus: The Christmas Devil aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading