Ass Backwards (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze brutale comedy maken we kennis met twee vrouwen die al sinds hun kinderjaren de beste maatjes zijn. Intussen...
Ass Backwards

Ass Backwards

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 22 min

In deze brutale comedy maken we kennis met twee vrouwen die al sinds hun kinderjaren de beste maatjes zijn. Intussen lopen ze tegen de 30 en hebben ze in het leven nog niet bereikt wat ze hadden willen bereiken. Op een dag lopen ze hun aartsvijanden van jaren geleden tegen het lijf, die destijds vaak meedeed aan schoonheidswedstrijden. De twee vriendinnen besluiten met de auto de lange rit naar hun oude woonplaats te maken, om daar eindelijk de schoonheidsprijs te winnen die vroeger altijd aan hun neus voorbij ging. Onderweg krijgen ze te maken met vakantievierende studenten, stripclubs, een groep feministen en hun favoriete ster uit een realityprogramma en worden ze geconfronteerd met onaangename feiten over zichzelf en elkaar. Als de twee uiteindelijk hun bestemming bereiken, is dat meteen een definitieve afrekening met hun verleden, heden en toekomst.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ass Backwards aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading