In the Blood (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wat een exotische huwelijksreis in een Caraïbisch vakantieparadijs moest worden, ontaardt in een helse nachtmerrie...
In the Blood

In the Blood

Actie Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 43 min

Wat een exotische huwelijksreis in een Caraïbisch vakantieparadijs moest worden, ontaardt in een helse nachtmerrie wanneer Ava hulpeloos moet toezien hoe haar man Derek neerstort en afgevoerd wordt in een 'ambulance'. Al snel dringt het tot haar door dat ze een pion is in een smerig ontvoeringscomplot en dat de lokale politie haar eerder als een goudzoeker beschouwt dan een radeloze echtgenote. Maar de mooie Ava is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze grijpt terug naar de dodelijke talenten uit haar schimmige verleden en gaat op eigen houtje op zoek naar haar ontvoerde man.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om In the Blood aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Joyce
Een erg goede actiefilm met een gruwelijke cast. De dynamiek tussen de spelers is geweldig en het verhaal is misschien iets aan de magere kant maar word erg gewelddadig uitgespeeld wat het een boeiende film houd. Vanaf het eerste moment word je gegrepen en word je meegenomen in een heftige zoekactie. Een kwalitatieve film, echt waar voor je geld!
loading