Zombie Night (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de avond valt in een klein dorpje in Californië krijgen de bewoners te maken met een bijzonder fenomeen. De...
Zombie Night

Zombie Night

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 25 min

Wanneer de avond valt in een klein dorpje in Californië krijgen de bewoners te maken met een bijzonder fenomeen. De in doodskisten liggende lichamen op het kerkhof graven zich een weg naar boven en hebben het voorzien op de nog levende dorpsbewoners. Twee families die de eerste aanval overleefd hebben, moeten zich gezamenlijk verdedigen tegen de zombies, totdat de zon weer opkomt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Zombie Night aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
joost
Geweldig

Reviews

Coen en Nelly
Oh, laat maar... Dit is echt een wangedrocht. Wij hebben de film uitgezet. Niet je punten aan verspelen. Fans van the walking dead, zoals wij, zullen dit tenenkrommend vinden. Slecht acteerwerk, goedkoop gemaakt... Nee, dan maar wachten op de nieuwe release op DVD van the walking dead. Sorry Joost, wij waarderen deze film allerlaagst.
loading