Bon Dieu! (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Claude en Marie Verneuil, een katholiek conservatief echtpaar met een prachtig landhuis aan de Loire, hebben het...
Bon Dieu!

Bon Dieu!

Komedie
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 33 min

Claude en Marie Verneuil, een katholiek conservatief echtpaar met een prachtig landhuis aan de Loire, hebben het getroffen met vier mooie dochters. Het was echter even slikken toen de eerste dochter met een moslim, de tweede met een Jood en de derde met een Chinees trouwde. Alle hoop is nu gevestigd op de jongste dochter. Hun droom lijkt werkelijkheid te worden wanneer ze vernemen dat ze een brave katholieke jongen heeft ontmoet.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bon Dieu! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
'Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu ?' is een vermakkelijke en luchtige Franse komedie geregisseerd door Philippe de Chauveron. In deze prent worden op leuke wijze zware onderwerpen behandeld als vooroordelen, xenofobie en racisme. Het grappige aan het verhaal wordt veroorzaakt door de hilarische toestanden die ontstaan wanneer een kleinburgerlijk, katholiek koppel geconfronteerd wordt met het feit, dat hun 4 dochters alle vier trouwen met iemand met buitenlandse roots. Door de multiculturele familie die zo ontstaat, komt de wereld van het brave koppel op zijn kop te staan en dreigen er zich heuse familiale drama's te ontwikkelen. Binnen zijn genre is deze prent beslist een aanrader.
loading