Blended (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een desastreuze blind-date spreken de alleenstaande ouders Lauren en Jim af dat ze elkaar nooit meer gaan zien. Maar...
Blended

Blended

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 52 min

Na een desastreuze blind-date spreken de alleenstaande ouders Lauren en Jim af dat ze elkaar nooit meer gaan zien. Maar als ze bij toeval dezelfde droomvakantie boeken zitten zij en hun kinderen een lange tijd met elkaar opgescheept in een luxe Afrikaans safariresort.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Blended aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Andrew
Ik ben gek op Adam Sandler! En Drew Barrymore maakt het plaatje compleet. Het romantische komische duo, van 50 First Dates, is terug voor deze geweldige film (is overigens absoluut geen sequel ervan - of zij is het vergeten ;-p ). De film is zowel hilarisch als ontroerend. Een geweldige familiefilm. Ik heb genoten van begin tot eind. Ik wou dat er meer van dit soort films gemaakt werden.

Reviews

Nathalie
Goed gespeelde, grappige film met een mooi einde.
Anique
Leuke film, met een vleugje humor en vermakelijke scènes.
Het is hilarisch om te zien in welke situaties Lauren en Jim met elkaar opgescheept worden en hoe ze hier mee omgaan. Hoe meer ze met elkaar optrekken, hoe meer ze zich beginnen te bekommeren om elkaars kinderen. Lauren kan als vrouw zijnde de dochters van Jim helpen met vrouwelijke dillema's, terwijl Jim de zonen van Lauren goed kan helpen met hun mannenproblemen.
loading