Talking to the Dead (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Beginnend inspecteur Fiona Griffiths heeft een briljante geest- en een geheime geschiedenis van een...
Talking to the Dead

Talking to the Dead

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 23 min

Beginnend inspecteur Fiona Griffiths heeft een briljante geest- en een geheime geschiedenis van een geestelijke ziekte, genaamd het syndroom van Cotard. Door deze ziekte heeft ze een diepe en eigenaardige empathie voor de dood. Dit zorgt voor een zeer gedreven, maar soms wispelturige jonge politieagente. Het zorgt ook voor een wisselvallig emotioneel leven en ze zal haar verleden met geheimen onder ogen moeten komen. Fiona voelt zich vaak gedwongen om het allemaal alleen te doen, samen met haar mysterieuze vriend Lev, die zijn eigen onderscheidende advies geeft; haar solide, maar betrokken moeder; en een vervreemde vader die zijn eigen duistere verleden heeft. De film is gebaseerd op een crime-roman van de Britse schrijver Harry Bingham. De kijkers zullen gefascineerd raken door deze heldin van het scherm!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Talking to the Dead aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading