De Club van Sinterklaas en de Pietenschool (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Welk kind wil nou niet ontdekken hoe je een zwarte piet wordt? Maar ja, daarvoor moet...
De Club van Sinterklaas en de Pietenschool

De Club van Sinterklaas en de Pietenschool

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 11 min

Welk kind wil nou niet ontdekken hoe je een zwarte piet wordt? Maar ja, daarvoor moet je wel binnengelaten worden op het kasteel van Sinterklaas! Dit jaar geeft Sinterklaas één kind de kans om deze droom waar te maken. Ergens in Nederland is een Gouden Pepernoot verborgen. Wie 'm vindt kan naar de Pietenschool in Spanje. Maar als er twee Gouden Pepernoten gevonden worden, moeten de Pieten zowel Coole Piet-fan Lucas als een geheimzinnige man meenemen naar het kasteel. Wie haalt het Pietenexamen en mag dit jaar met Sinterklaas mee op de boot naar Nederland?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Club van Sinterklaas en de Pietenschool aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading