Retreat (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een laatste poging om hun huwelijk te redden vestigen Martin en Kate Badenoch zich op het prachtige onbewoonde eiland...
Retreat

Retreat

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 26 min

In een laatste poging om hun huwelijk te redden vestigen Martin en Kate Badenoch zich op het prachtige onbewoonde eiland Dinnish in het Verenigd Koninkrijk, een plek waar ze ooit een romantische vakantie doorgebracht hebben. Op een dag spoelt na een hevige storm een Amerikaanse soldaat aan op het strand, die een beschermend pak tegen biologische wapens draagt. Communicatie met het vasteland is niet meer mogelijk. De soldaat brengt het nieuws dat er een catastrofale ramp heeft plaatsgevonden en iedereen is gedood door een virus dat zich door de lucht verspreidt. Maar wie is deze soldaat?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Retreat aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading