Predestination (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Middels verschillende tijdreizen probeert een agent van een geheime overheidsorganisatie zijn carrière bij de...
Predestination

Predestination

Thriller Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 34 min

Middels verschillende tijdreizen probeert een agent van een geheime overheidsorganisatie zijn carrière bij de rechtshandhaving voor eeuwig te garanderen. Bij zijn laatste opdracht moet de agent zijn jongere ik aanwerven terwijl hij die ene crimineel die hem gedurende zijn hele carrière te snel af is moet zien te vinden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Predestination aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sharif
Predestinatie is een film die zeker aan te bevelen is. Let wel, ga niet even snel iets anders doen tijdens deze film. Als je terugkomt, snap je er niets meer van! De film gaat over een man die middels tijdreizen een moordenaar probeert te pakken. Hierbij verandert er telkens een klein detail. Ik ga er verder niets meer over schrijven! Huur deze film en kijk wat je er zelf van vind! Ik vond het een zeer goede film!

Reviews

Ashna
Ben altijd wel gefascineerd geweest over de theorie achter tijdreizen. In deze film hebben ze wel een aparte manier bedacht voor het concept. Heel verrassend moet ik zeggen en zag het zeker niet aankomen. Prachtige film met een sprankje mysterie. Heeft mijn verwachting ruim overtroffen. Heeft wel een paar onverklaarbare scenes in, maar tja af en toe meer fictie dan Science mag ook wel. Belangrijk is dat ie goed in elkaar gezet wordt en geloofwaardig overkomt. Van mij krijgt ie een 9!
Geert
Tijdreizen heb ik op een leuke manier leren kennen met de Back to the Future-saga. Het in deze film tijdreizen en paradox die wordt gecreërd zijn toch van een heel ander niveau hoor. De film start goed en dan valt die pecies ineens stil en wordt gewoon een levensverhaal verteld door twee mensen die mekaar in een bar ontmoeten. Maar naarmate de film en het verhaal verdergaan begint het allemaal wel op te klaren en begrijp je het en dan moet ik zeggen, amai heel heel goed gevonden en straf uitgewerkt. Je moet goed volgen, maar het is de moeite waard om de mogelijkheden en de consequenties van het tijdreizen eens langs deze weg te bekijken. Je kunt eigenlijk niets over deze film zeggen, zonder een deel van het plot te onthullen, dus ga ik dat ook niet doen......gewoon kijken!
Nicole
Predestination is een Australische science fiction film uit 2014, geschreven en geregisseerd door de gebroeders Michael en Peter Spierig. De film is gebaseerd op het korte verhaal 'All you zombies' uit 1959! Ondanks ik de prent van de film wat somber vond qua uitstraling is de film en vooral de verhaallijn erg goed uitgedacht wordt magnifiek gepresenteerd en maakt ook juist de sombere uitstraling het plaatje compleet. De omschrijving en benaming van het genre Science fiction en tijdreizen geven je voordat je begint met kijken een bepaalde indruk, maar niets is wat het lijkt waardoor de film apart en verassend uit de hoek komt. Ook de hoofdrolspelers die uiteindelijk maar bestaan uit twee acteurs Ethan Hawke als de 'barkeeper/tijdreiziger en Sarah Snook die een dubbele rol neerzet, vooral Sarah Snook vond ik een erg goede en overtuigende personages neerzetten. Het is een geweldige film maar je moet je hoofd er wel goed bijhouden om de inhoud van het verhaal te kunnen volgen en te begrijpen, uiteindelijk valt ook alles op zijn plaats. Mij heeft (nogmaals) deze film in positieve zin erg verrast!
loading