The Forger (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Joshua Mason is vijftien jaar oud en wordt door zijn drugsverslaafde moeder achtergelaten in een motel. Op zijn...
The Forger

The Forger

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 30 min

Joshua Mason is vijftien jaar oud en wordt door zijn drugsverslaafde moeder achtergelaten in een motel. Op zijn zwerftochten belandt hij in het rijke badplaatsje Carmel, aan de Californische kust. Daar haalt hij zich de nodige problemen op de hals, waarna de politie op zoek gaat naar zijn moeder. Dan biedt een succesvol kunstenaar aan Joshua in huis te nemen. Hij wil de jongen een kans bieden iets van zijn leven te maken door zijn artistieke talenten te benutten, maar de motieven van de man zijn dubieus, want hij is verwikkeld in duistere zaakjes.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Forger aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Mooie en ontroerende film. Sterke karakters in een onvoorspelbare verhaallijn. Blijft boeiend tot het eind.

Reviews

Anoniem
De titel zegt alles over de inhoud, drama ja, thriller nee. Maar voor 3 sterren een verhaal en een avontuur die lekker weg kijkt :)
Geert
Deze film vondt ik ver van uitstekend daar de vorige film dat ik huurde de max was!Er zat heel weinig inhoud in deze film!Deze film zou zeker niet onder thrillers mogen staan!In een thriller zou er heel veel spanning moeten zitten!In deze film was er zelf geen klein beetje spanning te bespeuren!Ik zat zeker niet op het puntje van mijn stoel!
loading