The Love Punch (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Richard Jones leidt een rustig leventje met een welverdiend pensioen in het vooruitzicht. Maar wanneer op de...
The Love Punch

The Love Punch

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 30 min

Richard Jones leidt een rustig leventje met een welverdiend pensioen in het vooruitzicht. Maar wanneer op de laatste dag van zijn carrière blijkt dat zijn pensioenfonds verduisterd werd door zijn werkgever is hij niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. Zijn ex-vrouw Kate brengt hem op het idee om terug te nemen wat van hen was. Samen met hun vrienden Jerry en Penelope reizen ze naar de Franse Côte d'Azur om op een wel erg originele manier het geld terug te winnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Love Punch aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Natanaël
Dit is echt een leuke film. Lekker voor een ontspannen avondje. De acteurs zijn goed gecast, je gaat ze gelijk aardig vinden. Soms wel spannende stukjes, gaat het goed of gaat het net fout, en net als je denkt te weten hoe het gaat, neemt de film een hele andere wending. Niet echt hilarische humor, maar fijn om naar te kijken. En natuurlijk ook romantisch. Zeker aan te raden.
loading