Viva La Libertą (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De landelijke verkiezingen naderen en de grootste oppositiepartij staat er slecht voor in de peilingen....
Viva La Libertą

Viva La Libertą

Komedie Drama
Taal: Italiaans Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

De landelijke verkiezingen naderen en de grootste oppositiepartij staat er slecht voor in de peilingen. Partijleider Enrico Olivieri kan de druk niet aan en verdwijnt spoorloos. Om een schandaal te voorkomen benadert partijprominent Andrea Bottini op advies van zijn vrouw Enrico's tweelingbroer Giovanni, een briljante filosoof met een bipolaire stoornis. Andrea is zo door hem gefascineerd dat hij een risicovol plan bedenkt. Zo keert de partijleider plotseling weer terug. Zijn speeches zijn ineens poėtisch, verrassend en meeslepend. De partijleider is al snel ongekend populair in de media en bij de kiezers en de partij stijgt in de peilingen. Maar vanaf een geheime plaats wacht iemand alle ontwikkelingen belangstellend af.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Viva La Libertą aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading