Police Story - Back for Law (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De relatie tussen Interpol agent Zhong Wen (Jackie Chan) en zijn dochter Miao Miao is al jaren...
Police Story - Back for Law

Police Story - Back for Law

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 46 min

De relatie tussen Interpol agent Zhong Wen (Jackie Chan) en zijn dochter Miao Miao is al jaren moeizaam. Daarom is hij aangenaam verrast wanneer zij hem uitnodigt voor een samenkomen in de bar van Wu Jiang. Wanneer Miao Miao daar vertelt dat zij en Wu Jiang een relatie hebben, beseft Wen onmiddellijk dat het foute boel is en dat zijn dochter slechts een middel was om hem in de val te lokken. Wu Jiang is namelijk geen onbekende van de politie. Wu neemt Zhong, zijn nietsvermoedende dochter en de andere gasten als gijzelaars voor de vrijlating van een gevangene. Maar hij heeft niet gerekend op Zhong zijn meedogenloze strijd voor rechtvaardigheid en de liefde van een vader voor zijn dochter!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Police Story - Back for Law aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading