A Million Ways to Die in the West (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het verhaal speelt zich af tijdens het Wilde Westen, een tijd waarin een man zijn reputatie...
A Million Ways to Die in the West

A Million Ways to Die in the West

Komedie Western
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 51 min

Het verhaal speelt zich af tijdens het Wilde Westen, een tijd waarin een man zijn reputatie alles was. Albert, een schaapherder, raakt zijn aantrekkelijke vriendin kwijt nadat hij bang wordt tijdens een tweegevecht en zich terugtrekt uit het duel. Ontmoedigd door de gebeurtenis durft de laffe Albert zijn gezicht haast niet meer in het openbaar te vertonen. Dan ontmoet hij een beeldschone vrouw met een mysterieus verleden. Terwijl zij Albert helpt zijn zelfvertrouwen weer terug te vinden, worden zij langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Hun relatie dreigt uit elkaar te vallen wanneer haar man, een beruchte crimineel, ten tonele verschijnt en Albert wederom voor een duel wordt uitgedaagd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Million Ways to Die in the West aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Heel grappige western met heel wat sterren in de hoofdrollen, Neeson, Theron, N.P. Harris en Ribisi (één van mijn favoriete) en geweldige cameo's van Doc uit Back to the future (geweldig film moment vind ik zelf), Ryan Reynolds en Jamie Fox. Albert is geen held maar komt steeds weer in duels terecht, maar zotte omstandigheden redden hem er steeds uit. Toch gaat zijn vrouw bij hem weg wegens te saai en zijn wereld stort in tot hij Anna leert kennen, die hem helpt en zelfzekerder maakt, totdat blijkt dat Anna de vrouw is van de gevaarlijkste man in het Westen. Een nieuw probleem en duel dient zich aan. Alleen al dit soort humor in een western, is grappig op zich. Goed geacteerd, deze acteurs zien we niet vaak in dit soort films, het resultaat is echt goed.
loading