22 Jump Street (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de actie-komedie 22 Jump Street gaan de agenten Jenko en Schmidt opnieuw undercover als de broers Doug en Brad...
22 Jump Street

22 Jump Street

Actie Komedie
Jaar: 2014 Duur: 1 u 47 min

In de actie-komedie 22 Jump Street gaan de agenten Jenko en Schmidt opnieuw undercover als de broers Doug en Brad McQuaid. Ze moeten als eerstejaars studenten op de universiteit proberen uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie zit genaamd WHYPHY. Jenko wordt al snel omarmd door het populaire American football team en Schmidt probeert de nerdy art-scene te infiltreren. Als blijkt dat de twee agenten hele andere ideeën hebben over hoe ze het beste de zaak op kunnen lossen komt hun vriendschap onder druk te staan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 22 Jump Street aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Geert
Doug en Bratt zijn broers maar volledige tegenpolen, toch hangen ze sterk aan mekaar en doe alles samen, zelfs hun werk, bij de politie dienst.
In deze sequel worden ze opnieuw naar school gestuurd, om een drugszaak te onderzoeken, de leverancier op te pakken en de traffic stil te leggen. Helemaal hetzelfde verhaal dus als in de eerste film, enkel andere school, en leuke is dat ze dat verschillende keren ook zo zeggen in de film, een beetje zelfspot allicht. Dus vond je de eerst goed dan zul je deze ook wel weten te apprecieren. Jonah is zoals steeds grappig, al is het door zijn klunzigheid, ik ben fan maar een sterker en nieuw verhaal had de film toch wel beter kunnen maken...

Reviews

Yoram
goede film
Ashna
Leuke film, verhaal ietwat minder dan eerste deel , maar grappen zijn beter. Channing Tatum en Jonah Hill zijn een goed duo, Ice Cube hoort er eigenlijk niet bij. Mocht er nog een derde deel komen dan moeten ze wel wat bijwerken aan het verhaal.Een film met plot, maar maakt niet uit zolang die maar vol zit met goeie grappen. Heerlijke komedie is ook niet slecht bij tijd en wijlen. Mijn verwachting was wel aan de hoge kant na het zien van de trailer. Moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over 22 jump street. Van mij krijgt ie een volle 7!
Harry
aardige trailer, maar daar is alles ook eigenlijk mee gezegd. leuke film voor de 1e klas high school, voor andere niet. slap verhaal, super slecht acteerwerk.. een hoop geschreeuw en echt slechte actie. eigenlijk een film om heel snel te vergeten en zeer zeker niet naar een toekomstig vervolg te gaan kijken. jammer..
loading