A Christmas Tree Miracle (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De familie George is erg gewend geraakt aan hun luxueuze leven en de ware kerstgedachte is bij hen ver te...
A Christmas Tree Miracle

A Christmas Tree Miracle

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 39 min

De familie George is erg gewend geraakt aan hun luxueuze leven en de ware kerstgedachte is bij hen ver te zoeken. Maar wanneer vader zijn baan kwijt raakt vlak voor kerst, zorgt dit voor een enorme verandering.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Christmas Tree Miracle aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sander
Een hele hele mooie film, we hebben wel een traantje gelaten maar ook erg genieten van deze film. Een film met een boodschap vond ik. Voor mijn kinderen was die ook erg leuk. Een aanrader als je van familie films houd. En voor kinderen kinderen leerzaam een leerzaam iets over het leven. Prachtig

Reviews

Joyce
Een waar familiedrama met een heel mooi einde. De grote strijd om succesvol te zijn word verloren door deze vader en binnen de kortste keren staat dit gezin op straat. Vervolgens gebeuren er allemaal mooie dingen en veranderd het gezin compleet. Of dit ten goede is moet je zelf maar gaan bekijken, ik vond de film absoluut een aanrader.
loading