Nieuwe Buren 1.02 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eva en Peter zijn na de dood van hun te vroeg geboren kindje nauwelijks in staat de verhuizing door te zetten....
Nieuwe Buren 1.02

Nieuwe Buren 1.02

Series Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 44 min

Eva en Peter zijn na de dood van hun te vroeg geboren kindje nauwelijks in staat de verhuizing door te zetten. Rebecca en Steef schieten te hulp en werpen zich op als joviale nieuwe vrienden bij wie de deur altijd open staat. Maar als Peter even later vanuit zijn nieuwe huis een ander stel bij Rebecca en Steef naar binnen ziet gaan waarmee ze intiem gaan dansen, vraagt hij zich af wat voor types hun nieuwe buren nou precies zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Nieuwe Buren 1.02 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Mooie serie, goed gemaakt en voor Nederlands begrip echt goed acteerwerk. Achter mekaar doorgekeken, boeiend en spannend.
Maarten
Boring. Katja Schuurman kan niet acteren. Thijs Romer is zoals altijd weer ordinair. Daan Schuurmans is weer eens futloos alleen Bracha van Doesburg straalt een beetje.

Dramatisch dat ze zoiets maken.
loading