The Way He Looks (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Leonardo is een blinde tiener. Hij wil graag een onafhankelijker leven leiden maar heeft te kampen met een...
The Way He Looks

The Way He Looks

Drama Romantiek
Taal: Portugees Jaar: 2014 Duur: 1 u 32 min

Leonardo is een blinde tiener. Hij wil graag een onafhankelijker leven leiden maar heeft te kampen met een overbeschermende moeder. Leonardo is van plan te vertrekken naar het buitenland, in het kader van een uitwisselingsprogramma. Dit tot grote teleurstelling van zijn beste vriendin Giovana. Hij begint echter te twijfelen als hij een nieuwe klasgenoot krijgt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Way He Looks aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
'The way he looks' (oorspronkelijke titel : 'Hoje eu quero voltar sozinho') is het uitstekende langspeelfilmdebuut van de Braziliaanse regisseur Daniel Ribeiro. Het vrij originele verhaal over vriendschap en over ontluikende seksualiteit is hartverwarmend. De film is een plezier om naar te kijken, wat niet alleen komt door het goeie scenario, maar ook door de werkelijk uitstekende acteerprestaties van de jonge cast. Ghilherme Lobo is erg overtuigend als de blinde 'Leonardo' en Fabio Audi doet het erg goed als zijn vriend 'Gabriel'. Deze prent is een aanrader binnen zijn genre !
loading