Deux Jours, Une Nuit (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sandra heeft slechts één weekend om haar collega's te overtuigen hun premie te weigeren zodat zijn haar...
Deux Jours, Une Nuit

Deux Jours, Une Nuit

Drama
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 31 min

Sandra heeft slechts één weekend om haar collega's te overtuigen hun premie te weigeren zodat zijn haar baan kan behouden. Opnieuw een meesterwerk van de gebroeders Dardennes.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Deux Jours, Une Nuit aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Alsof je keer op keer een klap krijgt. De huidige egoïstische maatschappij ten top. Ik kan mij met geen mogelijkheid voorstellen dat dit in mijn omgeving zou gebeuren maar dat is waarschijnlijk een te optimistisch beeld. Goed acteerwerk en inderdaad op je huid. Je leeft enorm mee. Ben benieuwd hoe egoïstische mensen deze film vinden.
Met name die ene scene over de aanleg van het terras was walgelijk. Verrassend en mooi einde. Als je van harde werkelijkheid houdt? KIJKEN.

Reviews

Karin
Deze film heeft me heel erg geboeid. De manier van filmen op de huid, alsof je zelf meeloopt. De gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal van de hoofdrol. De vaak trieste omstandigheden en daar weer het menselijke aspect en dilemma's die erbij horen..
loading