Escape from Planet Earth NL (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Baab is de planeet waar veelgeprezen astronaut Scorch Supernova een nationale...
Escape from Planet Earth NL

Escape from Planet Earth NL

Animatie Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Baab is de planeet waar veelgeprezen astronaut Scorch Supernova een nationale held is voor de blauwe buitenaardse inwoners. Hij is een meester in het verrichten van gedurfde reddingsacties en hij wordt daarin bijgestaan door zijn broertje Gary. Wanneer hun chef Lena meedeelt dat er een S.O.S. ontvangen is van een zeer gevaarlijke planeet, slaat Scorchalle raad in de wind en begint weer een gevaarlijke missie. Maar dan wordt hij in de val gelokt door de slechterik Shanker.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Escape from Planet Earth NL aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Geert
Scorch en Gary zijn broers, aliens en ze komen van de planeet Baab. Gary zit op missie controle en Scorch is de stoere astronaut Wanner Scorch naar de dark planet moet voor een missie gaat het mis. Deze planeet is eigenlijk de aarde en Scorch wordt gevangengenomen door het leger die op hem wil testen en zo technologie vinden om in het leger te gebruiken. Zijn broer Gary zet eigenhandig een reddingsmissie op moet de grootste gevaren trotseren om zijn broer te redden. Leuke animatie, leuke effecten, blitse actie en ook hier en daar wat volwassen humor zodat het zowel voor jong als oud een leuke film is geworden.

Reviews

van
Leuke film zowel grappig als toch ook wel spannend. Zeker voor de jongere kindjes.
Zou het goed komen? Was hier een veel gestelde vraag gedurende de film.
loading