I'm in Love With a Church Girl (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dikke auto's, grote huizen, geld en vrouwen. Miles Montego heeft het allemaal. Inclusief een...
I'm in Love With a Church Girl

I'm in Love With a Church Girl

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 54 min

Dikke auto's, grote huizen, geld en vrouwen. Miles Montego heeft het allemaal. Inclusief een verleden. Als drugsdealer was hij de koning op straat en hoewel Miles probeert die fase achter zich te laten, is de politie daar nog zo niet van overtuigd. Dan ontmoet hij Vanessa Leon, een heel ander soort vrouw dan hij gewend is en hij voelt zich tot haar aangetrokken door haar pure schoonheid en geloof. Vanessa is een echt kerkmeisje en Miles wordt heen en weer geslingerd tussen zijn oude leven en zijn nieuwe liefde. Ook voor Vanessa brengt die nieuwe liefde de nodige twijfels met zich mee als ze in aanraking komt met Miles' oude levensstijl, zijn gangstervrienden, pistolen en vroegere vriendinnen. Als Miles' voormalige maatjes worden opgepakt, lijkt het net zich om hem te sluiten. Als hij dan ook Vanessa nog bijna verliest in een verkeersongeluk, stort hij in. Het is tijd voor radicale keuzes.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om I'm in Love With a Church Girl aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeker een leuke film. Ik raad je aan om het te kijken!

Reviews

Anoniem
weet niet wat sommige te zeuren hebben.. eindelijk een keer een goed verhaal en goede film
Anoniem
Mooi film met een hele mooie boodschap, er zouden meer films als deze moeten komen!
Anoniem
Dit is echt, zonder twijfel, de mooiste film die ik ooit heb gezien! De acteurs, het verhaal, de muziek, alles klopte gewoon! Ik ben echt onder de indruk van alles. En echt waanzinnig gespeeld door de acteurs! Dit is een film die ik aan iedereen zal aanbevelen!!! Deze film is in één woord: prachtig!!
loading