Encierro 3D Bull Running in Pamplona (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Elk jaar riskeren duizenden mensen hun levens door mee toe doen aan één van de gevaarlijkste...
Encierro 3D Bull Running in Pamplona

Encierro 3D Bull Running in Pamplona

Documentaire
Taal: Spaans Jaar: 2013 Duur: 1 u 16 min

Elk jaar riskeren duizenden mensen hun levens door mee toe doen aan één van de gevaarlijkste evenementen ter wereld: het stierenrennen tijdens de San Fermínfeesten. Vanuit de nauwe straten van Pamplona vertellen de renners waarom ze deelnemen aan deze gevaarlijke 'encierros', waarbij elk jaar weer honderden renners gewond raken en 'eer' de enige prijs is die er te winnen valt. Encierro: Stierenrennen in Pamplona vertelt het spectaculaire verhaal van de wereld die achter de ogenschijnlijke gekte van de encierro schuil gaat, geïllustreerd met unieke beelden die geschoten zijn met een High Speed 3D camera, opgehangen aan een 270 meter lange kabel gespannen door het centrum van Pamplona die de kudde en de renners op een adembenemende manier volgt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Encierro 3D Bull Running in Pamplona aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading