Just Crazy Enough (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee broers zijn als eeneiige tweeling direct na hun geboorte van elkaar gescheiden. Inmiddels heeft de een...
Just Crazy Enough

Just Crazy Enough

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 38 min

Twee broers zijn als eeneiige tweeling direct na hun geboorte van elkaar gescheiden. Inmiddels heeft de een carrière gemaakt als psychiater. De ander lijdt al zijn leven lang aan zware psychische problemen. Als de psychiater wordt opgeroepen om naar de instelling te komen waar zijn broer verblijft, grijpt het lot in: de tweeling wisselt van plaats...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Just Crazy Enough aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Johan
Hallo,

Deze komedie vindt ik persoonlijk niet echt een komedie. natuurlijk zitten er wel wat leuke stukken in, maar het is niet dat je je rotlacht.
degene die gek is lijkt soms wel minder gek dan de andere. het is leuk om eenmaal gezien te hebben maar dat was het ook. ik geef deze film dan ook een 6 omdat het grappiger en beter uitgevoerd had kunnen worden.

gr johan
loading