Deadly Virtues (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tom en Alison worden in hun slaapkamer overvallen. De indringer bindt Tom vast en verlangt van Alison een weekend...
Deadly Virtues

Deadly Virtues

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 27 min

Tom en Alison worden in hun slaapkamer overvallen. De indringer bindt Tom vast en verlangt van Alison een weekend samen. Natuurlijk stribbelt Alison tegen, maar verzet wordt bestraft met marteling van Tom. Intussen palmt de indringer haar langzaam in. Met begrip voor haar situatie en de nadruk op de slechte kanten van Tom weet hij een zaadje van onzekerheid bij haar te planten. Bij deze charmante vreemdeling steekt haar man ineens als een onaangename bruut af.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Deadly Virtues aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Een heel thrillende fantastische film was dat!
Deze film zat vol met spanning tot en met!
Ook geldt het spreekwoord hier:boontje komt om zijn loontje!De inbreker in deze kanjer van een film vond ik minder cru dan haar man zelf!
Deze film vind ik een aanrader voor echte filmkenners!Er zouden veel meer van dit genre films moeten bestaan!Deze film is zeker niet geschikt voor gevoelige kijkers!Deze film is allesins zeker niet voor watjes bestemd!

Reviews

Nicole
Door de review van Coen en Nelly toch besloten deze film te gaan kijken. Nou ik werd prettig verast door deze film.
Deadly Virtues: Love.Honour.Obey is een Engelse thriller uit 2014. Alles klopte, de cast is zeer overtuigend. De verhaallijn is goed geschreven en in beeld gebracht, je wordt ook in het begin op het verkeerde spoor gezet "wie in deze film is nu de slechterik?" In het begin dacht ik dat hij meer in het genre was van de film 'Funny Games' maar in deze film zit toch een hele goeie boodschap, vind ik zelf! complimenten voor de regisseur 'Ate de Jong'(kon hem zo niet dus heb het even opgezocht), Ate de Jong is een Nederlands filmregisseur, scenarioschrijver en filmproducent, geboren in 1953. Hij heeft o.a. de Nederlandstalige film geproduceerd: Het bombardement (2012). Verder heeft hij al een aardige carrière opgebouwd, van mij mag van dit soort films er meer uitbrengen, echte goede films zijn op vandaag best zeldzaam.
Coen en Nelly
Dit vonden we echt wel een goede film. Goede acteerprestaties, mooie muziek eronder en prettig kijken. Het verhaal is goed in elkaar gezet. Sowieso knap hoe je met weinig personages zo'n dijk van een film te maken. Wij waarderen deze film met een acht. Ate de Jong, wij zijn fan!!
Zeker een aanrader.
loading