Henri (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. "De vijftigers Henri en Rita Salvatore runnen La Cantina, een klein café-restaurant in een provincieplaats in België....
Henri

Henri

Drama
Taal: Frans Jaar: 2013 Duur: 1 u 43 min

"De vijftigers Henri en Rita Salvatore runnen La Cantina, een klein café-restaurant in een provincieplaats in België. Hij kookt en is bezig met zijn postduiven, zij doet de bediening en staat achter de bar. Henri houdt wel van een pintje tijdens en na het werk, samen met zijn vrienden aan de toog, als de laatste klanten weg zijn en er een kaartje wordt gelegd. Rita gaat haar eigen gang, bezoekt hun dochter en kleinkind en leidt de zaak. 's Nachts delen ze het bed, maar eigenlijk zijn ze van elkaar vervreemd: 30 jaar samen leven en werken heeft hun liefde doen slijten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Henri aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Rauwe film. Niet ruw maar ongelikt. Bijna alsof het geen acteurs zijn. Zowel de figuranten als de acteurs zijn uit het leven gegrepen.
Langzaam verhaald zonder aandikken of uitvergroten.
Wat een verademing.
loading