Thomas de Stoomlocomotief - Het Mysterie van de Blauwe Bergen (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als Thomas zijn locomotief- vriendjes bij de mijnen in de Blauwe...
Thomas de Stoomlocomotief - Het Mysterie van de Blauwe Bergen

Thomas de Stoomlocomotief - Het Mysterie van de Blauwe Bergen

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 1 min

Als Thomas zijn locomotief- vriendjes bij de mijnen in de Blauwe Bergen helpt, ontdekt bij een mysterieus groen locomotiefje die zich in de tunnels verborgen houdt. Thomas is vastbesloten om dit raadsel tot op de bodem uit te zoeken, maar hij komt erachter dat de waarheid spannender is dan hij zich ooit kon voorstellen. Waarom blijft de kleine locomotief zich verschuilen? En zou de Dikke Controleur het nieuwe vriendje van Thomas echt van het eiland wegsturen. Je ziet het allemaal in dit splinternieuwe filmavontuur van Thomas de Stoomlocomotief, waarin je aanwijzingen opspoort, verloren locomotieven ontdekt en ziet wat de kracht van echte vriendschap is!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Thomas de Stoomlocomotief - Het Mysterie van de Blauwe Bergen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading